Fredag inden efterårsferien stod den på maks hygge i innovationsfaget på EUX Business. Eleverne havde nemlig fået til opgave at udtænke halloweenpynt i nye baner af deres underviser Aggi Lis Teinholt. Det betød, at klasselokalet hurtigt blev omdannet til et kreativt værksted.

En masse græskar
For at eleverne kunne lave deres halloweenpynt var der købt en masse græskar, og de havde fået alle de redsskaber de skulle bruge for at lave pynten. Og så begyndte elevernes kreative arbejde ellers. Der var en hyggelig stemning i klassen, og eleverne arbejdede koncentreret og fokuseret – og der blev både brainstormet, skitseret, tegnet og skåret.

Uhyggeligt men lækkert
For at gøre dagen endnu hyggeligere, havde en af eleverne, Emma, bagt utrolig lækre men uhyggelige chokoladecupcakes. De flotte og meget kreative kager var fyldt med saltkaramel og pyntet med hvid frosting, Oreo med edderkoppespind og en edderkop på toppen. Endnu mere halloween-stemning kunne der altså ikke blive i klassen.

Fernisering 
I slutningen af dagen blev den flotteste, mest innovative og uhyggeliste græskar fundet af klassens underviser Aggi og uddannelsesleder på Business Søren Rothmann.

Det skete ved en fernisering, hvor alle elevernes slutprodukter blev linet flot op, og så gik de to dommere ellers rundt og nøje bedømmede elevernes hårde arbejde, mens eleverne kiggede på helt spændte.

Det var en svær beslutning de to dommere skulle træffe. Alle eleverne havde nemlig gjort sig umage og leveret et rigtig flot stykke arbejde, og der var derfor tæt løb om vinderpladserne.

Til sidst blev der dog kåret fire vindere: Mikkel og Nicoline havde lavet de flotteste græskar, Emma lavede den mest innovative græskar, mens Wen fik lavet den mest uhyggelige græskar.

Stort tillykke til alle vinderne.

Vi ønsker alle en rigtig dejlig efterårsferie.