EUC Nordvestsjællands afdeling i Audebo har indgået et samarbejde med Region Sjælland og Falck om at tilbyde kursister, elever og medarbejdere i Audebo at blive coronatestet en gang om ugen gratis på skolen. Tilbuddet gælder fra mandag 22. februar 2021, og samarbejdet skal bidrage til en øget tryghed og sikkerhed i forbindelse med at møde til undervisning på EUC Nordvestsjælland i Audebo.

Fokus på tryghed ved fysisk undervisning

En lang række af de AMU-kurser, der udbydes på EUC Nordvestsjælland i Audebo, går nemlig under kategorien kurser med særlig samfundsmæssig betydning, hvilket betyder, at de er af stor vigtighed for arbejdsmarkedet. Derfor gennemføres disse kurser fortsat med fysisk fremmøde og undervisning.

Uddannelseschef Lars Mikkelsen fortæller: Alle Sundhedsstyrelsens retningslinjer og anbefalinger bliver altid overholdt, når vi gennemfører vores AMU- og certifikatkurser med fysisk fremmøde. Det betyder rigtig meget for os, at alle de fremmødte på skolen føler sig trygge. Derfor er jeg rigtig glad for, at vi nu kan tilbyde vores elever, kursister og medarbejdere en ekstra tryghed, ved at de kan blive testet mindst en gang om ugen på skolen.

Kviktest inden svendeprøver

Udover AMU-kurserne med særlig samfundsmæssig betydning og certifikatkurser, udbydes erhvervsuddannelserne til tagdækker, struktør, teknisk isolatør og glarmester også på EUC Nordvestsjælland i Audebo.

På erhvervsuddannelserne afholdes de afsluttende svendeprøver også med fysisk fremmøde ifølge regeringens corona-tiltag.

Derfor vil de afsluttende elever på erhvervsuddannelserne i Audebo også kunne gøre brug af de gratis hurtigtest på skolen, inden de skal op til deres svendeprøve.

Testningen af elever, kursister og medarbejdere på EUC Nordvestsjælland i Audebo varetages af Falck.

Læs også “Kursister får nyt tilbud om lyntest” på sn.dk.