Tag første del af maskinmesteruddannelsen på EUC Nordvestsjælland i Holbæk

Vil du arbejde med optimering af maskiner og anlæg på bl.a. kraftværker, offshore eller på hospitaler, så er maskinemesteruddannelsen noget for dig. Du får en bred vifte af kompetencer og fremtidsmuligheder, og fra august 2021 kan du starte på maskinmesteruddannelsen lokalt.

EUC Nordvestsjælland har nemlig indgået et samarbejde med Maskinmesterskolen København om at tilbyde værkstedsskoledelen af maskinmesteruddannelsen i vores smedeværksted i Holbæk.

Det betyder, at du kan starte på maskinemesteruddannelsen hos os i Holbæk, hvor du gennemfører den praktiske del af din uddannelse med værkstedsundervisning.

Værkstedsundervisningen dækker over 1. semester på 6 måneder og første del af 2. semester på 3 måneder. Det vil sige, at du vil have værkstedsundervisning hos os i de første 9 måneder af din uddannelse til maskinmester.

Efter dit forløb hos os, er du klar til at fortsætte resten af din uddannelse til maskinmester.

Hvem kan starte?

Du kan starte på uddannelsen til maskinmester, hvis du har en STX, HF, HTX, HHX, EUX eller en relevant erhvervsuddannelse. For at tage første del af uddannelsen hos os, skal du markere i din ansøgning, at du ønsker at starte på maskinmesteruddannelsen på EUC Nordvestsjælland i Holbæk. Læs mere om, hvordan du søger ind på maskinmesteruddannelsen på www.msk.dk/#optagelse.

Hør mere om maskinmesteruddannelsen på EUC Nordvestsjælland

Vil du vide mere om værkstedsundervisningsdelen på EUC Nordvestsjælland, så er du altid velkommen til at kontakte uddannelsesleder Flemming Folke Nielsen på ffn@eucnvs.dk eller 72 290 183.