Gangene hos EUC Nordvestsjælland i Holbæk vil fremover betrædes af en ny chef – men et velkendt ansigt – inden for det merkantile område – nemlig 40-årige Morten Rossau, der blandt andet har undervist på institutionens uddannelser tidligere.

Kompetent og erfaren
Morten Rossau er født og opvokset i Sønderborg, men tog i 1999 turen til København for at dykke ned i de merkantile studier. Det blev startskuddet på det imponerende CV, som Morten bærer rundt på i dag.

Morten er uddannet cand.merc. og har i løbet af de sidste 20 år beskæftiget sig med revision i form af stillinger som revisor, økonomidirektør i en privat virksomhed og underviser i virksomhedsøkonomi og erhvervsjura på Slotshaven Gymnasium i Holbæk.

Morten er spændt på sin nye rolle og glæder sig til at trække på al sin tidligere erfaring i den merkantile branche.

— I og med at jeg har været leder i en del år, så ved jeg godt, hvad det er jeg går ind til, men jeg kan da godt mærke, at det kilder lidt i maven for at få lov til at være med til at påvirke nogle af de ting, som jeg synes er rigtig gode ved den her verden, fortæller Morten Rossau.

Udvikling af fremtiden i fokus
Det merkantile område er en stor del af økonomien i det danske samfund, og det er deraf vigtigt, at vi uddanner dygtige unge mennesker på området. Det er derfor Mortens brændende ønske at lave et solidt og bærende fundament for sublim uddannelse til den kommende generation af unge mennesker.

Online undervisning har vundet indpas i vores samfund, og flere og flere ønsker denne form for undervisning, hvorfor EUC Nordvestsjælland allerede er i gang med at tage den virtuelle undervisning til næste niveau. Noget, der har stået højt på Mortens ønskeseddel.

— Jeg tror på, at der er fremtid i at uddanne unge mennesker, og jeg tror på, at der en fremtid i, at vi accepterer, at verden ændre sig løbende. Derfor har vi nogle online tilbud, hvor vi er pionerer, og som de unge tydeligt er begejstrede for, fortæller Morten Rossau og slår fast:

— Den form for undervisning vil vi udvikle endnu mere, og det glæder jeg mig til at være med til.

Morten tiltrådte stillingen som chef for det merkantile område 1. februar 2022.