Hør om vores grundforløb 1 fagretninger online

23. november skulle vi traditionen tro have afholdt Fremtidsbazar 2020, som er vores store uddannelsesmesse, hvor vi ville få besøg af 8., 9. og 10. klasser fra Odsherred og Holbæk Kommune, som alle kommer for at blive klogere på, hvilke uddannelsesmuligheder, de har efter grundskolen.

Virtuel Fremtidsbazar
I år er vores traditionelle Fremtidsbazar aflyst på grund af den nuværende corona-situation. I stedet tilbyder vi en mini udgave af vores Fremtidsbazar i virtuel-format med fokus på vores grundforløb 1-fagretninger.

Hvorfor grundforløb 1?
Vi har valgt at have fokus på vores grundforløb 1-fagretninger, da det er en af dem, man skal vælge, hvis man kommer direkte fra 9. eller 10. klasse og vil starte på en erhvervsuddannelse.

Vores virtuelle Fremtidsbazar vil finde sted 23. november 2020 kl. 9.00 til 10.30 på Teams.  

Her vil 8., 9., og 10. klasserne få halvanden time sammen med vores grundforløb 1-elever på afstand og fra egen klasselokale. Arrangementet er nemlig tiltænkt som en skoleaktivitet, som eleverne kan deltage i som klasse fra deres egne klasselokaler og blive klogere på hvilke uddannelsesmuligheder vores grundforløb 1-fagretninger åbner op for.

Programmet
Vores virtuelle Fremtidsbazar starter kl. 9.00, hvor en af vores studievejledere vil stå klar til at tage mod klasserne, virtuelt selvfølgelig, og kort fortælle om erhvervsuddannelsernes opbygning med særligt fokus på grundforløb 1.

Derefter får vores elever fra vores forskellige fagretninger skiftevis ordet, og de vil bl.a. fortælle om, hvad deres fagretning har fokus på, hvorfor de har valgt en erhvervsuddannelse og hvad de drømmer om i fremtiden.

Fagretningerne:

Imellem hver fagretning vil der blive vist videoer om nogle af de uddannelser man kan starte på i den fagretning, man skal til at høre om. Og så vil der være en 10 minutters pause fra kl. 9.45-9.55.

Afslutningsvis samler vores studievejleder op og runder arrangementet af kl. 10.30.

Vi glæder os til at se mange klasser deltagende og til at fortælle om vores spændende fagretninger på grundforløb 1!