Nu er det blevet vores tur til, at vi kan genåbne delvist – og det er vi ekstremt glade for. Vi har sådan savnet vores elever og glæder os til at se dem på skolen igen, selv om det bliver i begrænset omfang.

Regeringen meldte nemlig ud, at afgangseleverne på ungdomsuddannelserne kan møde fysisk i skole hver anden uge, og resten af eleverne kan have en dags fremmøde kun til udendørs undervisning.

Det glæder os at få lidt af hverdagen tilbage på vores ungdomsuddannelser – og vicedirektør Malene Grandjean fortæller i en pressemeddelelse til Nordvestnyt:
– At mødes fysisk giver faglig interaktion mellem eleverne og ikke mindst social interaktion. Og så er det godt at få de unge ud i frisk luft og ud på gåture. Det giver så meget mening for det sociale fællesskab og interaktion at mødes med klassekammeraterne.

Forberedelser er sat i gang
Vi er i fuld gang med at forberede til den delvise genåbningen, så eleverne får den bedste opstart på skolen igen. Eleverne vil bl.a. blive velinformeret om gældende corona-retningslinjer fra myndighederne, så vi kan passe på hinanden, mens vi er sammen.

Læs mere på Nordvestnyt om vores delvise genåbning.