EUX business

Drømmer du om en karriere inden for kontor, handel, detail eller event – og måske endda læse videre? Så er EUX business en oplagt mulighed for dig.

EUX business er en kombineret erhvervs- og gymnasial uddannelse. Uddannelsen handler om administration, handel og økonomi – både på det danske og det internationale marked. Du skal derfor både have klassiske fag som dansk, engelsk, matematik og samfundsfag samt nye, spændende målrettede fag som afsætning, erhvervsøkonomi, finansiering, it og organisation.

Uddannelsens opbygning

Du starter med et to-årigt skoleforløb. Herefter modtager du dit EUX 1. dels bevis, som giver dig mulighed for at søge videregående uddannelser. Efter to års efterfølgende elevtid har du gennemført din uddannelse og modtager et erhvervsuddannelsesbevis og et EUX-bevis.

Der er fire eux business-retninger:

Detail, Handel, Kontor og Eventkoordinator.

På EUC Nordvestsjælland kan du starte på grundforløbet til alle fire uddannelser, og du kan gennemføre kontor med specialet administration (grundforløb + hovedforløb).

Læs videre med EUX business

Det er derfor dig, der bestemmer, om du vil have en pause fra skolebøgerne og hellere vil ud i erhvervslivet, eller om du har lyst til at påbegynde en videregående uddannelse. Du kan altså vælge mellem at få en karriere i erhvervslivet eller at læse videre enten på et erhvervsakademi, en professionshøjskole eller et universitet, hvis det er det, du ønsker.